Clip-in extensions

Wist je dat steeds meer vrouwen hair extensions dragen alleen het te duur vinden of zij vinden 9 stroken clip-in extensions te veel werk. Misschien heb je wel eens zo een set clip in extensions gekocht en draag je enkel de breedste stroken voor meer volume?

Wij bieden clip-in extensions aan met 5 clipjes op een strook van 30cm met een gewicht van meer dan 200gram aan haar!

Met maar liefst 30 haartinten en 3 verschillende lengtes!

Deze volume strook is speciaal bedoeld om je haar een volume boost te geven en uiteraard extra lengte. Heb je dun of weinig haar, dan betekent deze strook een verdubbeling van je haar! Het geeft je niet alleen meer zelfvertrouwen maar ook meer mogelijkheden: weelderige krullen, een dikke vlecht of een voller kapsel tijdens je bruiloft, fotoshoot of andere gelegenheid.

Onze clip-in extensions hebben geen dikke boorden maar een smalle rand zodat hij ook in heel dun haar niet zichtbaar zal zijn. Plaats hem over de volledige breedte van je hoofd, van oor tot oor, voor een gelijkmatig volume effect. Bekijk op de website ”waarom clip-ins” voor meer informatie.

Onze clip in extensions zijn gemaakt van echt Europees Remy haar en hoge kwaliteit fiber en is niet te onderscheiden van echt haar.

Alles dames op onze website dragen Syntetisch haar!

#haironfleek op Instagram

Volg ons op @haironfleekclipin