< Terug naar #lifestyle

6 redenen waarom je Hair on Fleek clip-in moet dragen!

Je overweegt een aankoop van clip-in extensions, maar je bent niet zeker of het de moeite waard is om de sprong te wagen? Wij zijn hier om je te helpen bij deze beslissing.

In deze blog, zullen wij de aandacht geven aan 6 belangrijke redenen om clip-in extensions te dragen. Iedereen weet dat ze geweldig zijn voor volume en lengte – dat is geen verrassing. Maar wij zijn van mening dat het ook een fantastische manier is om een slecht kapsel te verbergen. Je kunt ook experimenteren met kleur en/of 3 verschillende haar types ( Curly-Flicky-Straight). Hoe zit het met die #hairgoals waarvan je hebt gedroomd??

6 redenen waarom je Hair On Fleek clip-in moet dragen!

1. Lengte

Heb jij je ooit afgevraagd: “Waarom groeit mijn haar niet voorbij een bepaald punt?” Wij begrijpen je frustratie van het hebben van haar dat maar niet lijkt te groeien voorbij een bepaalde lengte. Maakt niet uit hoe geduldig, zachtaardig en zorgzaam je bent voor je haar, maar het wilt niet groeien. Als dit klinkt als een probleem dat jij ondervindt, dan kan Hair On Fleek clip-in extensions de perfecte oplossing zijn. Die mooie lange,volle haren kan makkelijk worden bereikt in een kwestie van minuten, beloven we je! Het klinkt te eenvoudig en te makkelijk, toch? Neem een kijkje op ”waarom clip ins – #hairgoals #haironfleekclipin

SPIJT VAN JE KAPSEL

We hebben allemaal wel eens van die horror verhalen gehoord, dat je bij de kapper zit en je vraagt om de puntjes te knippen en je uiteindelijk naar buiten loopt met een gloednieuwe onaangevraagd kapsel. Het overkomt de beste van ons. De voordelen van onze clip-in extensions is dat het makkelijk dit probleem kan oplossen. Clip-in extensions belemmeren niet de natuurlijke haargroei, dus wil jij je haar laten groeien terwijl je mooi lang haar heb door onze mooie clip-in extensionst?

2. Kleur

Wil je experimenteren met verschillende kleuren in je haar, maar ben je bang dat de haar kleur niet bij je staat? Of durf je het risico niet te nemen omdat het verfen van je haar schadelijk is? Dit zijn allemaal eerlijke en redelijke gedachten. Onze clip-in extensions maken dit proces makkelijk en eenvoudig voor je – je kunt spelen met maar liefst 28 verschillende natuurlijke haar kleuren. Dit allemaal zonder dat het schadelijk is voor je eigen haar en binnen enkele minuten bevestigd. Ben je benieuwd naar de schoonheid van onze clip in extensions? Bekijk dan op de site de before and after video’s

3. Volume

Als je last hebt van haarverlies of dunner wordend haar, dan kan dit je zelfvertrouwen aantasten en dat begrijpen wij. We zijn hier om je te helpen – clip-in extensions van Hair On Fleek zorgt er weer voor dat jij weer die volume krijgt in je haar wat je in het verleden of nooit hebt gehad. Onze syntetische clip-in extensions zijn vanaf 200 gram en niet te onderscheiden van echt haar!

Onze Human clip-in extensions zijn 150 gram dik en vol haar!!. Voel je weer comfortabel en zelfverzekerd.

Shine bright like a diamond

Wij bieden je 2 soorten clip-in extensions aan; Human haar 45cm en syntetisch haar 35cm,45cm en 55cm (al onze modellen op onze website en social media dragen synthetisch haar). Niet te onderscheiden van echt haar.

VERSCHIL TUSSEN SYNTHETISCH EN HUMAN HAAR

HUMAN haar 160 gram en in 28 natuurlijke haar tinten en in de lengte 45cm

Natural straight

199,95

SYNTHETISCH haar vanaf 200 gram en in 28 natuurlijke haartinten

35, 45 en 55cm lang

Straight Flicky Curly

Tot 180 graden hitte bestendig

VANAF 79,95

4. Style

Veranderen van je look

Feit: Hair On Fleek clip-in extensions maken direct elke kapsel mooier. Met de extra lengte, volume en de juiste kleur van je clip-in extensions, kunt u gemakkelijk en eenvoudige vlechten, paardenstaarten maken en volumineuze kapsels creeeren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

SPECIALE GELEGENHEDEN

Onze clip-in extension is een geweldige manier om de perfecte  look te creeren voor op een bruiloft of tijdens het stappen – eigenlijk voor elk speciale gelegenheid! Prachtige mooie lange krullen voor je huwelijksdag, of wil je liever de show stelen met prachtige lange lokken tijdens het stappen. Hair On Fleek zal helpen om je #hairgoals te bereiken. #LOVE

 

5. NIET schadelijk

Yup – dat klopt! Een van de plus punten van onze clip-in extensions is dat het niet schadelijk is voor je eigen haar. In tegenstelling tot andere haar extensions alternatieven zoals tape-ins en bonding die haar groei kan belemmeren en schade aan uw haar kan veroorzaken. Onze clip-in extensions bestaan uit 1 strook met 5 clipjes die je bevestigt aan je eigen haar. Zo gezegd zo gedaan!

 

 

6. Gebruiksgemak

Laten we eerlijk zijn – we zitten allemaal regelmatig in die sitiuatie dat je een keuze moet maken of 30 min langer blijven liggen of 30 minuten eerder opstaan om je haar in model te brengen.

Onze clip-in extensions kunnen je tijd besparen en jou er ook nog eens super mooi uitlaten zien!!!

Binnen enkele minuten bevestigt met een prachtig resultaat.

#haironfleekclipin

Voor vragen kan je altijd contact opnemen met ons via: info@haironfleek.nl  en anders kan je chatten met een van onze professionals op de website. Wij zullen blij zijn om je te mogen helpen en zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Veel liefde,

Team Hair on Fleek.