Waarom clip-ins

Direct langer en voller haar binnen 1 minuut met onze Hair on Fleek clip-in extensions.

10 simpele redenen waarom je moet kiezen voor Hair on Fleek clip-in extensions.

1. Super eenvoudig te gebruiken

Clip-in extensions zijn snel en eenvoudig te bevestigen, iedereen kan het! Bekijk de video om te zien hoe snel en makkelijk het gaat.

Bekijk video

2. Direct lengte

Heb jij het gevoel dat je haar niet groeit? Of misschien heb je een slecht kapsel en mis je lange lokken? Onze extensions zijn de snelste en de meest envoudige manier om mooie lange haren te creëren.

Bekijk video

3. Volume

Transformeer je haar met dik en mooie volle lokken waarvan je altijd al hebt gedroomd, in slechts enkele minuten.

Bekijk video

4. Experimenteer met kleur

Wil jij je haarkleur veranderen maar durf je het niet te verfen? Gebruik Hair On Fleek extensions om te experimenteren met highlights of lowlights. Keuze uit 28 natuurlijke haartinten.

5. Niet schadelijk

Onze clip-in extensions zijn veilig om te dragen en absoluut niet schadelijk voor je eigen haar – clip ze in en uit wanneer je maar wilt.

6. Meer hairstyle opties

Heb je een speciale gebeurtenis – bruiloft? verjaardag? Eerste afspraakje? Laat dan hoofden draaien met je indrukwekkende krullen, vlechten, paardestaarten, en alle andere haarstylen die je kunt creeren met onze Hair on Fleek clip-in extensions.

7. Wij zijn er altijd om je te helpen

We zijn happy als je tevreden bent! Je kunt je clip-in altijd ruilen als je niet te vreden bent. Wij zijn altijd hier om je te helpen en je vragen te beantwoorden – E-mail ons en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren binnen 7 uur of chat met een van onze specialisten, 7 dagen per week.

8. Product garantie

Wij garanderen je dat als je Hair on Fleek clip-in haar extensions besteld met een lengte van 35, 45 of 55 cm, dat de lengte ook daadwerkelijk die lengte zal zijn. Onze clip-in hair extensions zijn gemaakt van 100% Remy Human Haar of van hoge kwaliteit synthetische fiber ‘’Prachtig lang, gezond, glanzend en dik haar’’. De clipjes bevatten een siliconen strip waardoor de extensions niet uitglijden en het eigen haar niet beschadigd , zodat je kunt genieten van mooie volle lokken zonder dat het schadelijk is voor je eigen haar.

9. Hoge kwaliteit voor een geweldige prijs

Hair on Fleek extensions zijn gemaakt van:

100% Remy Human Haar. Het is zijdezacht, dik en vol haar – 160 gram voor maar 199,95

100% Fiber (syntetisch) niet te onderscheiden van echt haar. Ziet, voelt en valt net als echt human haar – Meer dan 200 gram vanaf 79,95

10. Haal het maximale uit je haar!

Bekijk onze video’s en lees onze blogs en leer nog meer over onze prachtige clip-in extensions.

#haironfleek op Instagram

Volg ons op @haironfleekclipin